Kare Kod Mezar

Wiki Article

QR Mezar
Neden Qr Metfen kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin biçimırasını yaşatmak yürekin, Bizden sonraki nesiller yürekin; Büyüklerimiz hakkında bilim harcamak midein Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/yahut mahiye ve senevi ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin yolırasını unutamayacağınız şekilde evetşkocaoğlann ve evetşatın!. Yekta yapmanız müstelzim rahmetlik ve/yahut ölüm edene ilgili gösterici, biyografi, doküman, şiir vb. materyalleri bildirişim sayfamızda kırışmak ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Kabir sayfanız amade başüstüneğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (data matrix) pleksiglas üzerine edisyonlı kopya olarak gönderilecek ve metfen taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu yahut QR kodu, makineler aracılığıyla okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 senesinde vüruttiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. Kod alelumum kare beyaz dayanak üzerine siyah motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Güney Kore'bile münteşir olarak kullanılmaktadır.


QR Sin Zamanlı mı?
Iyi. QR Makber (Kare Kodlu Merkat) qr mezar sistemi ile sevdiklerinizi ileri nesillere bırakıt bırakabilirsiniz. Süre yok. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Rahmetlik karşı bir şeyler ekleyebileceğimiz veya merhumun adı, soyadı, mevlit ve ölüm zamanı, biyografi, dua, foto, şiir, özel gündüz, eş suretı vb. Bu sayfada QR (Harf matrisleri). . Mezara gelen ziyaretçilerin merhumun veya merhumun sistemini heveslimaları, temizıllı qr kod mezar telefonlarının kamerasını heveslimaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve kontakyı uyma etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çalışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur kare kod mezar ve katiyen olmayacaktır. Yalnızca yeni mezarlara bileğil bulunan mezarlara da uygulanabilmektedir. Skolastik yahut yeni mevcut mezarlarınız bâtınin yük üzerinde çtuzakışan özel QR (Matrix Code) işlemlemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz kalburüstü müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page